Tholen, 3-kapper

Tholen, 3-kapper

Status: woningbouw

** VERKOCHT & GEBOUWD**

Aan de rand van Tholen, in het Stadszicht II realiseert Nieuwenhuis Planontwikkeling een 3-onder-één-kap woning. Dit blok ruime woningen bestaat uit 1 hoekwoning met garage, 1 tussenwoning en een hoekwoning zonder garage. De hoekwoningen zijn qua indeling gespiegeld ten opzichte van elkaar. De tussenwoning heeft een eigen indeling. Bij de hoekwoningen kunt u gewoon op eigen terrein parkeren.
Indeling hoekwoningen

Entree aan de zijkant van de woning met ruime hal, toilet, meterkast en trapopgang. Vanuit de hal komt u in de royale woonkamer met voor- en zij-uitzicht. Aan de achterzijde van de woonkamer geven de openslaande deuren toegang tot de tuin. De keuken bevindt zich eveneens aan de achterzijde van de woning.

Op de eerste verdieping zijn 3 royale slaapkamers gerealiseerd. De ruimste (ouder)slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is 15,3 m2.
De beide slaapkamers aan de voorzijde zijn circa 12,2 en 14,8 m2. De badkamer van 8 m2 is standaard voorzien van een closetcombinatie, wastafel en douchecombinatie met douchebak. Uiteraard is een bad als optie mogelijk.

De vurenhouten open trap op de overloop geeft toegang tot de tweede verdieping. De ruime zolder herbergt de CV-installatie en de mechanische ventilatie. Ook is hier de wasmachineaansluiting aangebracht. Door de dakkapel, die standaard geleverd wordt, is het mogelijk een vierde en eventueel vijfde slaapkamer te realiseren.

De ruime achtertuinen liggen op het zuiden en grenzen aan vrijstaande woningen. Zelfs het terras is standaard. De voorzijde heeft vrij uitzicht op de watergang en het landelijk gebied.
Indeling tussenwoning

Entree aan de voorzijde van de woning. Via de ruime hal komt u tussen de woonkamer en de keuken binnen. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en kijkt uit op het landelijk gebied. De woonkamer aan de achterzijde is door middel van opslaande terrasdeuren verbonden met de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers van circa 19,1, 18,8 en 11,8 m2. De badkamer van maar liefst 8,8 m2 is standaard voorzien van een closetcombinatie, wastafel en douchecombinatie met douchebak.

De vurenhouten, open trap geeft toegang tot de tweede verdieping. Hier zijn de CV-installatie, mechanische ventilatie en de wasmachineaansluiting aangebracht. De ruime zolder biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer.
Tuin

De ruime achtertuinen liggen op het zuiden en grenzen aan vrijstaande woningen. Ook de tussenwoning is standaard voorzien van een terras. De tuin is via het achterpad bereikbaar. De voorzijde heeft vrij uitzicht op de watergang en het landelijk gebied

Algemeen

Buitenkenmerken
De buitengevels worden uitgevoerd in gebakken handvorm gevelsteen Waalformaat voorzien van spouwmuurisolatie
De buitenkozijnen en ramen zijn gemaakt van meranti en voorzien van HR ++ glas
De terras- en achterdeuren zijn gemaakt van merbau en voorzien van borstwering en glasopening
De geïsoleerde scharnierkap is voorzien van dakpannen

Binnenkenmerken
De begane grondvloer is uitgevoerd in ribcassette-plaatvloer; de verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in betonnen kanaalplaatvloer
De binnenwanden zijn van kalkzandsteen en/of GIBO
De binnendeurkozijnen zijn van staal en worden voorzien van opdekbinnendeuren

Afwerkniveau
De badkamer en het toilet zijn gebruiksklaar
De woning wordt zonder keukenopstelling geleverd*
De vloeren zijn voorzien van zandcement afwerkvloer
De binnenwanden zijn behangklaar
De plafonds zijn voorzien van spuitwerk

Technische kenmerken
Uitgebreide elektrische installatie met aardlek
Verwarmingsinstallatie door middel van combiketel CW-4 klasse
Luchtverversing in keuken, toilet en badkamer door mechanische ventilatie
Rookmelders volgens voorschriften aangesloten op elektriciteitsnet
Hang- en sluitwerk voldoet aan inbraakwerendheidsklasse 2

Algemeen
De hoekwoningen zijn standaard voorzien van een dakkapel
Eén hoekwoning is standaard voorzien van een garage met carport
De woningen zijn aan de achterzijde uit te bouwen met 1,2 of 2,4 m1. (optie)
De woningen zijn naar eigen wens in te delen

* Wij werken nauw samen met Keukenvision. Indien u dit wenst, kunnen wij u helpen met het samenstellen van uw droomkeuken bij Keukenvision

Makelaar:

Van den Ouden Makelaardij
Nieuwstraat 18
4311 AN Bruinisse
Tel. 0111 – 42 00 20