Westervoort, Kavel Rijndijk

Westervoort, Kavel Rijndijk

Status: te koop, woningbouw, gerealiseerd
Plaats: Westervoort
Verkoopprijs: vanaf € 499.000 VON

Nog slechts 1 villa te koop met zicht over de dijk vanaf: €499.000,- VON.
Alleen interesse in de kavel? Deze is nu sterk in prijs verlaagd en wordt aangeboden voor: €199.000,- VON.
Bel voor meer informatie NPO Planontwikkeling 0548-537815

Onder de naam De Waaij is een kleinschalig nieuwbouwproject in Westervoort gebouwd. Een gevarieerd geheel van starterswoningen tot luxe villa’s. Bovendien wordt het plan gerealiseerd op een formidabele locatie die verassend rustig gelegen is. Dat neemt niet weg dat u hier geniet van alle charmes die de nabijgelegen stad Arnhem u te bieden heeft. En dit alles in een natuurrijke omgeving waar stijl, comfort en jaren-dertig-stijl de sleutelwoorden zijn.

Natuurrijke ligging
Het nieuwbouwproject is gelegen tegen een dijk in een waterrijke omgeving, waar het groen u welkom heet en u de eendjes hoort kwaken. Een schitterende locatie en maar wel op een steenworp afstand van het bruisende Arnhem. Hier kunt u het stadsleven beleven in al haar facetten. Winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden en musea… u treft het er allemaal. En net zo makkelijk keert u weer terug naar de rustieke sfeer van Westervoort.

Plan De Waaij, 41 woningen
De 41 woonhuizen zijn allen in dertiger-jaren-stijl. Met een grote diversiteit aan meerdere woningtypes: vrijstaande woningen, grote twee-onder-een-kap woningen (ca. 600m3), riante dijkwoningen, tussenwoningen, hoekwoningen en patio-woningen. Dit alles op ruime percelen, met veel groenruimtes tussen de woningen.

Voorzieningen
In Westervoort kunt u volop genieten van allerlei voorzieningen. Zo is een winkelcentrum op loopafstand gelegen en is Openbaar Vervoer efficiënt aanwezig. Westervoort beschikt over drie kerken, 9 basisscholen, peuterzalen, een (deels)overdekt winkelcentrum, buurtwinkels, een sporthal met zwembad, tennisbanen, squash-centrum, manege en een sociaal-cultureel centrum plus sportzaal. Met al deze voorzieningen kent Westervoort een rijk verenigingsleven, zowel op sport, winkel als cultureel gebied.

Van Heteren Makelaars Westervoort B.V.
Dorpstraat 88
WESTERVOORT
026-3113875

Van Heteren Makelaars Arnhem B.V.
Kronenburgpromenade 30
ARNHEM
026-3231133
Website: http://www.vhamakelaars.nl/