Nieuwersluis, Bedrijventerrein Angstelkade

Nieuwersluis, Bedrijventerrein Angstelkade

Status: te koop, utiliteitsbouw
Plaats: Nieuwersluis

WWW.ANGSTELKADE.COM

Angstelkade
Het bedrijventerrein de Angstelkade te Nieuwersluis is gesitueerd langs het Amsterdam Rijnkanaal. Op het terrein zullen er totaal zes bedrijfsgebouwen worden ontwikkeld. De Angstelkade is zowel via Loenersloot (N201) als via Breukelen bereikbaar. Dankzij de centrale ligging in het hart van Nederland is de Angstelkade via de A2, afslag Breukelen, ook voor vrachtwagenverkeer goed bereikbaar

Eenheid in verscheidenheid
Voor de verschillende bedrijfsgebouwen worden telkens dezelfde onderhoudsvrije bouwmaterialen gebruikt. Doordat deze materialen echter op verschillenden manieren in de ontwerpen worden toegepast, krijgt elk gebouw een geheel eigen karakter. Hierdoor kunt u precies die bedrijfsunit kiezen die past bij uw bedrijfsidentiteit.

Botenkraan
Regelmatig worden vanaf het terrein aan de Angstelkade boten te water gelaten in de Angstel, welke rechtstreeks verbonden is met het Amsterdam-Rijnkanaal. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een hijskraan, die u reeds van verre kunt zien. Een vertrouwd element in de omgeving, dat onmiskenbaar aangeeft waar de Angstelkade zich bevindt. Reden temeer om de naam Angstelkade ook te verbinden aan het nieuwe bedrijventerrein: tot in de wijde omtrek bekend om zijn bijzondere ligging.

Ook in de toekomst blijft het gebruik van genoemde kraan mogelijk. Hiervoor is op de plaats van de huidige kraan een nieuwe kraan geplaatst, zodat boten eenvoudig in en uit het water gelaten kunnen worden. Tevens is een steiger gebouwd, waarmee de mogelijkheden in combinatie met het water alleen maar zullen toenemen. Wat bijvoorbeeld te denken van een onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in het onderhoud van boten, of een bedrijf wat complete boten bouwt? De mogelijkheden hiervoor spreken voor zich.

Conmedra 2
Naast de bestaande bedrijfspanden van De Breedendam en het staalbedrijf Conmedra worden in meerdere fasen zes nieuwe bedrijfsgebouwen gerealiseerd. De bouw van de eerste drie bedrijfsgebouwen zijn inmiddels gerealiseerd. In de vierde fase wordt een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd bestaande uit 6 units. De bouw van de units zal in twee fases geschieden. Door het bouwen in fases kan bij verkoop van 2 units al met de bouw gestart worden. De oppervlaktes van de units variëren van 289 tot 380 vierkante meter. De startbouw van Conmedra 2 staat gepland voor de eerste helft van 2011, de startverkoop staat gepland voor februari 2011.

Conmedra 5 en 6
Naast de bouw van Conmedra 2 zijn er nog 2 bouwkavels te koop op bedrijventerrein Angstelkade. De twee kavels hebben een oppervlakte van 3456 m2 en 2482 m2. Op de grootste kavel kunnen zich ook bedrijven vestigen in een zwaardere milieucategorie.
Makelaar:

Postma & Partners Bedrijfsmakelaars
Groenmaktstraat 57
3521 AV Utrecht
Tel: 030-6046545
Fax: 030-6037334
info@postmamakelaars.nl
www.postmamakelaars.nl