Lelystad, Bedrijfs-/kantoorruimte Artemisweg

Lelystad, Bedrijfs en kantoorruimte aan de Artemisweg

Status: te koop, te huur, utiliteitsbouw
Plaats: Lelystad

Het bedrijfsverzamelgebouw Artemis is gebouwd ten zuiden van Lelystad, op het bedrijventerrein Flevopoort. Hier krijgen uw ambities alle ruimte, temeer omdat het landelijk centraal gelegen Lelystad zich buiten de grote verkeersdrukte bevindt. Dankzij de onmiddelijke nabijheid van de snelweg A6 (Almere-Emmeloord) is de bereikbaarheid uitstekend.

In het moderne bedrijvengebouw gaan vorm, functie en flexibiliteit hand in hand. Binnen het gebouw zijn 8 bedrijfsunits gerealiseerd, met oppervlaktes varierend van circa 297 m2 tot circa 342 m2.

Er is nog slechts 1 unit beschikbaar!

Unit 105E (6) Casco 199 m2 bedrijfsruimte & 115 m2 kantoorruimte
Koopprijs €179.000 k.k. Excl. BTW

De beschikbare ruimte per unit is verdeeld over de begane grond vloer en de verdieping. De ruimte op de begane grond kan worden ingericht voor vele denkbare vormen van bedrijfsvoering. Ook de ruimte op de verdieping kan naar eigen inzicht worden ingezet, bijvoorbeeld als kantoorruimte. In overleg kunnen meerdere units zelfs worden verbonden met elkaar, zodat er een groter geheel ontstaat. Een unit heeft diverse indelingsmogelijkheden. De units worden casco opgeleverd, indien gewenst met een standaard inbouwpakket. In overleg met bouwbedrijf kan er echter ook een inbouw op maat worden gerealiseerd.
Elke unit is voorzien van een overheaddeur, waardoor vrachtwagens eenvoudig kunnen laden en lossen. Daarbij is lastig manoeuvreren niet aan de orde; vrachtwagens kunnen in beide richtingen om het gebouw heen rijden.

Als geheel heeft het gebouw een onmiskenbare allure. Het kenmerkt zich door een luxe uitstraling en het gebruik van luxe materialen. Bovendien is er rondom het gebouw ruim voldoende parkeergelegenheid voor medewerkers en bezoekers. Kortom een veelzijdig gebouw, waarin ook uw onderneming en ambities de ruimte krijgen.

Voor meer informatie kunt contact opnemen met:

De 4 Linden Makelaardij
0320 23 71 20
www.de4linden.nl