Over NPO

Nieuwenhuis Planontwikkeling BV (NPO) is een sterk groeiende en ambitieuze projectontwikkelaar, welke deel uitmaakt van de Nieuwenhuis Groep te Rijssen. Wij houden ons bezig met het invullen van de wens van de klant op het gebied van zowel woning-  en utiliteitsbouw als kleine en grootschalige projecten. Wij willen ons op een innovatieve manier losmaken van de traditionele bouwwereld.

Om de klant op de beste manier te kunnen helpen verzamelt NPO specialistische kennis en gaat samenwerkingsverbanden aan met veelal plaatselijke makelaars en andere externe onroerend goed deskundigen.

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Dit kan een bestaande kavel zijn, waar (nieuw-)bouw gewenst is. Dit kunnen gronden zijn waar (nog) geen bouwbestemming op aanwezig is, maar waar dit in de toekomst wellicht kan veranderen. Bij al deze kansen en mogelijkheden stellen wij de mens centraal. Deze aanpak zorgt voor een hogere maatschappelijke betrokkenheid, dit is terug te zien in onze projecten voor de zorg.

Klanten van ons zijn o.a. gemeenten (voor uitbreidings- of herstuctureringsopgaven), bouwbedrijven, diverse bedrijven welke bedrijfshuisvesting nodig hebben, investeerders, woningbouwverenigingen, en particulieren in het bezit van een bouwkavel. Daarnaast ontwikkelen wij ook op eigen initiatief, we proberen de markt in beweging te krijgen.

Voor de ontwerpen, constructievoorbereiding en uitvoering van de plannen werken we vanuit het idee van de klant nauw samen met onze zusterbedrijven en andere partners die onze kennis aanvullen. Eigen inbreng van de klant is hierbij erg belangrijk, het is bijvoorbeeld ook mogelijk om externe architecten in te schakelen. Wij vinden dat maatwerk alleen geleverd kan worden als de klant zich laat horen en gehoord wordt.

Door ons uitgebreide netwerk en de vestigingen van onze zusterbedrijven, bestrijkt het werkgebied van NPO het gehele land. NPO is altijd opzoek naar partners voor nieuwe samenwerkingsverbanden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten of nog vragen hebben kunt u contact met ons opnemen middels het vragenformulier, of de contactgegevens welke elders op de site weergegeven staan.

Visie

Wij willen ons op een innovatieve manier losmaken van de traditionele bouwwereld. Wij willen op gelijke voet staan met de klant en op een flexibele en open manier een gezamenlijk doel nastreven. Doordat kennis bij ons als ontwikkelaar samenkomt kunnen wij op een unieke manier aan de klantwens voldoen.

Missie

Het is onze missie om klanten en eindgebruikers centraal te stellen, ook onze partners zijn er enkel ter ondersteuning van de klant. Door onze opzet halen we veel specialistische kennis binnen maar houden we onze organisatie flexibel, open en slank. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren voor de klant en ons bezig houden met maatschappelijke belangen. De klant vormt onze plannen, wij tillen planontwikkeling naar een hoger niveau.

Vacatures

Bekijk hier de huidige vacatures

Luuk Nijman

Luuk Nijman, geboren in 1984, na de opleiding HBO Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de Saxion Hogeschool te Deventer te hebben afgerond, heeft hij vastgoedkunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Vervolgens is hij begonnen als Junior planontwikkelaar binnen Nieuwenhuis Planontwikkeling.